beats lounge feesttent personeelsfeest themafeest eventcatering bbq | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu

Beats Lounge Themafeest

Beats Lounge themafeestA Blue World Company feest: Show Time

Let the beats go on!

Wat was het geweldig om als gast samen met zo'n 90 andere gasten een 99-jarig feestmiddag en -avond mee te mogen maken in de Beats Lounge bij Flevonice! Eerst heerlijk buiten met een hapje en drankje loungen, genieten van een overheerlijke Bbq en daarna met elkaar dansen op live muziek. Kortom heel veel gezelligheid!

Ontvangst aan het water

De middag startte al om een uur of vier met welkomst tapas en drankjes in de Beats Lounge welke een prachtig uitzicht over de Flevomeer zwemvijver heeft. Gecombineerd met een stralende septemberzon, kon het niet beter! Het personeel was erg vriendelijk en attent en zorgde er voor dat niemand wat tekort kwam. De jongere gasten vermaakten zich prima op de drift kart baan en de overige gasten konden heerlijk aan de vijver zitten en relaxen. 

BBQ: voor ieder wat wils en oh zo lekker

Voordat we het wisten, werd de bbq door de chef kok opgestookt en konden we genieten van een heerlijk buffet met verschillende soorten vlees, kip, vis en keuze uit een aantal overheerlijke salades en groenten. Ook voor de vegetariërs was er een uitgebreide keuze aan gerechten, heerlijk! Samen met een drankje, direct uit de Beats Lounge bar, rest je dan niets anders dan lekker te genieten! 

Een geweldig thema-feest: Showtime!

Om 20.00 uur 's avonds werd van ons als gasten verwacht dat we onze casual outfit gingen inruilen voor een showtime outfit. Voor een aantal gasten een grote uitdaging, want wat moet je aan? Vooraf waren er al heel wat discussies geweest: wat is nu "showtime", moeten we wat gaan huren, of kopen? Toch nog maar even vrienden bellen?! Kortom, het hield de gemoederen bezig en de voorpret was groot! Ook tijdens het omkleden in de kleedruimtes hebben we ons slap gelachen. Het resultaat was echter verbluffend. Iedereen was verkleed en zag er fantastisch uit, glitter en glamour, en het feest kon van start. Echt een aanrader, een thema-feestavond zoals dit!

"De bijzondere locatie en het geweldige team van Flevonice heeft ons feest absoluut laten slagen",

aldus Martijn Brugman, eigenaar van A Blue World Company.

Inmiddels was de zon onder gegaan en de Beats Lounge omgetoverd tot een zeer sfeervolle, stijlvol en gezellige ruimte waar lekker gedanst kon worden. De Flevomeer zwemvijver was schitterend verlicht wat de warme sfeer ook nog eens versterkte. De live band en DJ wisselden elkaar af met super dansmuziek. Met de warmte van de heaters (wel lekker met alle glitterjurkjes en -hemden) en heerlijke kleine hapjes en drankjes hebben we nog urenlang kunnen genieten van de prachtige sterrenhemel, lekker kunnen bijkletsen en op de dansvloer kunnen swingen! In tijden hebben we niet zo'n leuk feest gehad als dit. Voor herhaling vatbaar!

Wilt u ook een feest organiseren in de Beats Lounge?
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2021. Alle rechten voorbehouden.