uitgebreid catering-aanbod formeel informeel lunch diner buffetten snacks | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu

Evenementcatering

EvenementcateringWij bieden hospitality met een glimlach

Wij willen u en uw gasten een glimlach bezorgen, verrassen en verwennen. De rol van eten en drinken wordt daarbij steeds belangrijker. Wat u belangrijk vindt op uw evenement moet doorklinken in het aanbod van eten, drinken en gastvrijheid. Wij proberen met ons hospitality aanbod u en uw gasten een optimale beleving te geven. 

Ons hospitality aanbod 

Onze sportieve organisatie kruipt in de huid van u als gast en met alles wat wij op tafel zetten geven wij uw evenement een eigen gezicht. Of u nu komt voor een teamdag met een gezelschap van 20 personen of met 3000-4000 medewerkers, ons enthousiaste en professionele team van medewerkers staat altijd voor u en uw gasten klaar!

Wat dacht u, na een intensieve ochtend vergaderen, van een Flevo Lunchbuffet of van een walking dinner tijdens een netwerkevent?  Of "Burgers & Beer" na het intensieve sporten? En ziet u uw gasten al bij onze grill/smoker staan voor een Amerikaanse BBQ ? Het kan allemaal bij Flevonice! Sportief, toegankelijk en met een glimlach. Wilt u meer informatie over al onze horeca faciliteiten, klik dan hier

Mail ons voor een aanbod op maat! Onze eventmanager neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u meer informatie hebben over een vaste prijsberekening per persoon voor drankjes/hapjes of onze locatie afhuren exclusief catering, klik hier.

 

Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2021. Alle rechten voorbehouden.