teambuilding teamdag afwisselend activiteitenprogramma | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu

InterWork Summer Event

InterWork Summer EventEen teamdag met aandacht voor elkaar

Voor elk wat wils.

Wat doe je als er InterWork Professionals uit het hele land naar je event komen, maar je weet niet precies hoeveel? Dan zorg je voor flexibiliteit, voor een concept met veel verschillende activiteiten en alle tijd om te relaxen aan het water.

Afwisselend programma

InterWork kwam bij Flevonice terecht via de mini-challenge; een prettige en laagdrempelige manier om kennis te maken met de locatie, de accommodaties, de gastvrijheid en de sports- en fun-activiteiten. Na een rondleiding en het uitproberen van enkele activiteiten waren ze overtuigd. Dit was de ideale locatie voor het 'InterWork Summer Event'; een teamdag met een formeel deel voor medewerkers en een informeel deel voor zowel medewerkers als professionals. Dat zorgde meteen voor een extra uitdaging, want het precieze aantal deelnemers was van tevoren moeilijk in te schatten. Samen met de eventmanager van Flevonice heeft InterWork en afwisselend activiteitenprogramma samengesteld, zodat er voor iedereen wat te kiezen viel.

“Alle activiteiten worden goed begeleid. Een prettig gevoel!”  

Sebas Mijnhijmer, Adviseur Woningcorporaties Zuid-Nederland, InterWork

Samen overleggen

Het Summer Event begon om twaalf uur met een lunch en een presentatie voor de medewerkers van InterWork, de flexpartner voor de overheid en woningcorporaties. Vanaf half drie sloten de professionals aan. Vanuit het hele land kwamen in totaal ruim 75 personen naar de eventlocatie. Een aantal mensen droegen hun kantoorkleding. Daarom was er ook gekozen voor activiteiten waar je geen sportieve outfit bij nodig hebt.

Enkele voorbeelden? Boogschieten, tai chi, footgolf, Drift Karten en een van onze nieuwste activiteiten: flyraden. Een soort skaten op een elektromotor, waarbij je zittend over ons asfaltparcours scheurt. Het werd een van de favorieten van de middag.

 

De voordelen volgens InterWork:

  • veel verschillende activiteiten dus flexibel in te vullen
  • ook activiteiten voor in ‘kantoorkleding’
  • echt meedenken met ons doel
  • goede begeleidingvan de activiteiten
  • lekker eten bij de barbecue
  • goede combinatie van actie & tijd voor persoonlijke gesprekken

De barbecue in de Beats Lounge aan het water was de perfecte plek om heerlijk te eten, te relaxen en de dag af te sluiten. Gelukkig zat het weer ook mee. De medewerkers en professionals, hadden zo alle mogelijkheid om bij te praten of elkaar beter te leren kennen. En dat was één van de belangrijkste doelen; een teamdag met veel aandacht voor elkaar. Een geslaagde actie.

Ook met uw team in actie? Mail ons en bespreek het met onze eventmanager!

 

Wilt u ook een event organiseren?
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2021. Alle rechten voorbehouden.