kerst vieren kerstmarkt winterse activiteiten kerstpakket nicexmas | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu

Beleef een NiceXMas

Kerstmarkt NiceXMasBeleef samen een oer-Hollandse kerst bij Flevonice

”Wat doen we dit jaar met kerst voor de medewerkers?” Een vraag die ieder jaar weer terugkomt. De uitdaging om met iets origineels voor het kerstpakket te komen, wordt elk jaar groter. Heb je wel eens gedacht aan een alternatief voor het traditionele kerstpakket? Beleef samen met collega's een oer-Hollandse kerst bij Flevonice en laat ze zelf kiezen wat zij in hun kerstpakket willen.

In een winters kerstdecor beleef je tijdens NiceXmas samen met collega's een oer-Hollandse kerst. Want wat is er Hollandser dan schaatsen? Ga gezellig schaatsen op onze ijsbaan of kies één van de andere activiteiten bij Flevonice. Breng een bezoek aan de NiceXmas kerstmarkt, waar collega's zelf hun kerstpakket kunnen samenstellen. Sluit het jaar feestelijk af met een onvergetelijk event, waar iedereen nog lang over zal napraten.

Zo kan een NiceXmas bij Flevonice eruit zien:

Je wordt feestelijk ontvangen bij Flevonice met een sprankelende Prosecco en een tapas hapje. Daarna kan iedereen naar eigen wens de gezellige kerstmarkt bezoeken met een ruime keuze aan food en non-food producten en shoppen voor het eigen kerstpakket (waarde kerstpakket zelf te bepalen). Elke medewerker kan daarnaast één activiteit per persoon kiezen, om te doen tijdens het NiceXmas event. Ga oer-Hollands schaatsen op onze 2,5km ijsbaan in de buitenlucht. Daag collega's uit voor een potje Fun curling. Waag een ritje op onze Drift Kartbaan en leer driften als een échte coureur. Of kies een sportieve Biathlon. Het event wordt uiteraard omlijst met eten, drinken én entertainment.

Wat kan er nog meer?

Natuurlijk is het NiceXmas arrangement geheel naar wens uit te breiden. Wil je voor de medewerkers een hogere waarde van het kerstpakket? Mogen collega’s meerdere activiteiten doen? Willen jullie tijdens de kerstmarkt genieten van een uitgebreide winter BBQ, stampottenbuffet of koud / warm buffet? Alles is mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden

Ook een kerstmarkt voor jouw bedrijf organiseren?
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2021. Alle rechten voorbehouden.