klantevent hospitality eventlocatie supportteam outdoor activiteiten | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu

Relatie-event

Relatie- of klanteventOp zoek naar die unieke locatie voor uw outdoor relatie- of klantendag?

Met een relatie- of klantevent bij Flevonice biedt u uw (potentiële) klanten en relaties een onvergetelijke belevenis. De ruimtelijke outdoor ambiance in combinatie met het comfort van onze accommodaties en hospitality zijn onverwacht en verrassend. 

Versterk uw merk met een uniek relatie-event

Flevonice beschikt over een uitgebreid scala activiteiten om uw relatie-event invulling te geven. Deze kunt u ook combineren met uw eigen typische activiteiten en aanpak om een herkenbare dag voor uw relaties te organiseren. Om uw organisatie, producten en medewerkers goed te presenteren en op 'eigen wijze' indruk te laten maken op uw relaties, bieden wij u dan ook de gelegenheid om ons Sports& Funpark naar eigen inzicht in te richten. Onze asfaltbanen zijn perfect voor mobiliteitsevents, onze outdoor-velden en activiteiten stimuleren lichaam & geest en onze Flevomeer zwemvijver is het ideale decor voor watersportliefhebbers. Met uitgebreide branding opties.

Van A tot Z alles professioneel én op maat voor uw event

Wij denken en werken met u mee in de voorbereiding, uitvoering en nazorg en zorgen voor professioneel maatwerk. Van vergunningen, catering tot instructeurs en trainers voor workshops en clinics. 
Bekijk onze locatie en ontdek alle mogelijkheden die wij te bieden hebben op het gebied van hospitalityfacilititeiten en vergunningen en outdoor activiteiten
U kunt zelfs uw klanten per helicopter naar uw event laten komen, bijna alles is mogelijk bij Flevonice!

Ons dedicated supportteam staat voor u klaar om u te ondersteunen en te ontzorgen en samen met u een spraakmakend relatie-event te organiseren. Wilt u meer informatie, mail ons of vraag een offerte aan. Onze eventmanager neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Wilt u een relatie-event organiseren?
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2021. Alle rechten voorbehouden.