teambuilding teamdag outdoor activiteitenprogramma | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu

Waternet Teamdag

Waternet TeamdagGrensverleggende teamdag voor gereorganiseerde IT-afdeling

 

Hoe smeed je een nieuw team?

Na een reorganisatie bij Waternet ontstond de afdeling Datapunt. Jonas Driessen (HR manager) zocht naar een manier om het nieuwe team te helpen een goede eenheid te worden. Hij kwam naar Flevonice met een helder plan. En wij hielpen hem daar graag bij.

Grenzen verkennen

Jonas Driessen kende Flevonice al goed. Als oud-militair legde hij meerdere keren met veel plezier de obstacle run af. Met deze voorkennis had hij een uitgekiend programma op papier gezet dat hij uitgebreid met Flevonice heeft besproken. Het doel: teamleden die elkaar echt leren kennen en samen grenzen verleggen door een combinatie van fysieke actie, denkwerk en spanning.

“In het team wordt nog dagelijks nagepraat over het mooie event,” aldus Jonas Driessen, Manager IT Strategy en Control, Waternet

Samen het eindpunt bereiken

De gehele dag vereiste samenwerking tussen steeds verschillende subteams. Bij elke activiteit moesten ze puzzels oplossen om punten te verdienen voor de afsluitende opdracht; samen een vlot bouwen en daarmee het eindpunt bereiken. In de ochtend stond de hindernisbaan centraal. Na de uitgebreide lunch kwamen ook activiteiten als footgolf, flyraden en verschillende puzzels zoals tangram aan bod. Zo leerde men elkaar kennen onder steeds verschillende omstandigheden.

De voordelen volgens Waternet:

  • alle mogelijkheden voor eigen invulling
  • goede outdoor faciliteiten
  • lekkere hamburgers in de Beats Lounge
  • meedenken met invulling programma
  • professionele ondersteuning
  • ontspannen afsluiting van de dag

Goed afsluiten

Wat Jonas ook belangrijk vond, was een goede afsluiting. Daarom koos hij voor een relaxte borrel aan het strand in de Beats Lounge. Terwijl iedereen genoot van een culinaire hamburger werd er veelvuldig over de dag nagepraat. Iedereen had ervan genoten. Zelfs terug op het werk werden er nog dagelijks herinneringen opgehaald. Doel bereikt.

Onze eventmanager staat klaar om ook uw wensen te bespreken. Mail ons en maak een afspraak!

Wilt u ook een event organiseren?
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2021. Alle rechten voorbehouden.